Хімія для чищення меблів та килимів Wieberr на виставці Cleaning trade show

А правильна хімія для меблів та килимів - Wieberr

2021 виявився дуже активним для бренду Wieberr в Україні. Незважаючи на всі перипетії, ми беремо участь у зустрічах з колегами, виставках та проводимо навчальні заходи. Ось і 20-22 жовтня, спільно з колегами – ITS52 ми брали участь у виставці Cleaning trade show, де демонструвалася хімія для чищення меблів та килимів Wieberr, а також проводилися короткі навчальні заходи.

Несподівані збори на виставку

Ще у вересні місяці, коли ми їздили на виставку CleanExpo Ukraine, що вже багато років проходить у великому Міжнародному Виставковому Центрі на Броварському проспекті 32А, неподалік метро Лівобережна, було досягнуто попередньої домовленості з нашими партнерами ITS на їхньому стенді під час виставки Cleaning trade show у Нивки Хол. Проте жодних подробиць і навіть конкретних дат погодити не змогли.

Ближче до термінів проведення Cleaning trade show питання почало підніматися все частіше, але жодної конкретики узгодити так і не виходило. До останнього залишалося незрозумілим ні в якому форматі ми демонструватимемо хімію для чищення меблів та килимів, ні колись точно.

Буквально за два дні до початку виставки нам нарешті повідомили – можна буде виступити з доповіддю на 45 хвилин, а на стенді ми зможемо організувати невеликі майстер-класи з виведення плям.

Новина була радісною але, два дні лише два дні на підготовку доповіді. Нехай він і короткий, всього на півгодини, але спробуйте підготувати і саму доповідь, і будь-яку презентацію…

Загалом, презентація дороблялася вже в Києві, буквально за години до виступу.

Доповідь про підбір хімії для чищення меблів та килимів

21 жовтня була доповідь. Тема доповіді – “Хімія для бригади мобільної хімчистки”. На доповідь, щоправда, виділили всього трохи більше 20 хвилин, але відведений час вдалося використати на повну.

 

Як результат – безліч зацікавлених людей потягнулися до нашого стенду як тільки з’явилися вікна в програмі і ми змогли не тільки розповісти, але й показати як працює та сама хімія для чищення меблів та килимів, а найактивнішим глядачам ще й спробували.

А правильна хімія для меблів та килимів - Wieberr
Комусь цікаво, комусь не дуже
Організатори виставки вручили диплом спікера, дрібницю, а приємно

Інтерв'ю про історію хімії для чищення меблів та килимів Wieberr

Яскрава та цікава демонстрація . Ми взяли короткі інтерв’ю. Не здивуюсь, якщо ці кадри ще потраплять на екрани для масового перегляду.

Було багато несподіваних питань про хімію та історію торгової марки.

А нам залишилося лише одне фото зі шматочком мікрофона. А шкода.

Демонстрація роботи хімії для чищення меблів та килимів

В рамках майстер-класів ми демонстрували виведення плям, процес чищення матраців, а також заздалегідь заготовлених для таких випадків модулів-імітаторів – це такі спеціально виготовлені шматки меблів, які ми замовили в меблевій майстерні спеціально для того. , щоб показувати, як видаляються плями або не видаляються.

До кінця виставки стелаж спорожнів, майже все розкупили відвідувачі.

До речі, був цікавий приклад – один із відвідувачів зробив кілька штрихів маркером і ми спробували видалити їх у різний спосіб. Такий підхід дозволив наочно продемонструвати, що нехай і схожі, але все ж таки відмінні алгоритми, відрізняються і за результатом – в одному місці ми пляму вивели, в іншому – закріпили.

argumentcleaning: