З нуля до самостійної роботи

Навчання з чищення м'яких меблів за три дні

Формат: очне навчання, теорія та практика.

Період проведення: 31.05-2.06 включно (загальна тривалість 3 дні). Тривалість навчального дня – з 10 до 18 годин. У середині дня перерва на обід (обіди у ціну участі не входять, замовимо піцу). Протягом дня кава та печиво від Helpix-Академія!

Сертифікат: після закінчення навчання видаються сертифікати учасників Helpix-Академія.

Викладач: Тарасов Максим.

Місце проведення: Україна, м. Хмельницький, пр. Миру 107/1, 2 поверх, Helpix-Академія.

Розмір групи:  збирається невелика група до 8 учасників, через неможливості забезпечити якісну практику для більшої кількості учнів.

План навчання з чищення меблів

Навчання поділено на три великі блоки.

Блок перший

   Присвячений матеріалознавству, розглядаються питання виготовлення та властивостей матеріалів оббивки, наповнювачів, елементів каркасу меблів.

   Ми вивчаємо зразки оббивок, проводимо тест на спалювання для визначення волокна, спробуємо зіпсувати деякі зразки оббивок та наповнювачів, розглянемо віддалені наслідки помилок під час чищення.

   Окремо, розберемо основні типи конструкцій м’яких меблів зсередини та зовні, обговоримо як це впливає на організацію процесу роботи, складність роботи та вартість.

 

Блок другий

   Присвячений обладнанню, інвентарю, питанням організації робочого місця, алгоритму дій майстра на об’єкті, що можна, що варто, а не обговорювати із замовником. Розберемо типові помилки.

   Теорія та практика, частина обладнання та інвентарю демонструється наживо, інша частина демонструється на слайдах та відео. Кожен із учасників приведе екстрактор до робочого стану, спробує чистку парогенератором,  буде виконувати практичні завдання з підготовки робочого місця, огляду об’єкта тощо.

 

Блок третій

   Технології чищення та алгоритми (побіжно, в теорії огляд основних технологій чищення) Проведення чищення та виведення плям – практичне заняття з використанням демонстраційних модулів та інвентарю.

 

 

Бонуси та подарунки для учасників

Знижки для учасників навчання з чищення меблів

   Усі учасники отримують знижку 20% на покупку хімії ТМ Wieberr у день проведення навчання! Також для учасників доступна знижка в 50% на передплату на портал Mosot.ws та курс “Чистка текстильних покриттів в умовах роботи мобільної бригади” за умови оформлення під час навчання!

 

Подарунки для учасників навчання

   Учасники одержують подарункові набори від ТМ Wieberr! Професійне фото!

 

Ексклюзивна можливість працевлаштування

   Helpix-центр шукає співробітників для роботи в Detailing-студії у місті Хмельницький, особи, які пройшли навчання з хімчистки в Helpix-Академії, приймаються на роботу з укороченим випробувальним терміном та у пріоритетному порядку!

Умови участі

Участь у навчанні лише за умови попередньої реєстрації. Реєстрація тільки при зарахуванні передоплати у розмірі не менше ніж 50%. Місця не резервуються. Передплата не повертається.

Вартість участі

При реєстрації до 19 травня включно – 6000 гривень з особи;

При реєстрації з 20 травня – 7500 гривень з особи.


Для реєстрації звертатись: +380674342136 Viber, Telegram.

Знижок для груп чи партнерів немає. Відеозапису семінару не буде.

 

argumentcleaning: