Чистка меблів очима клієнта: Хімія як ознака професіоналізму

Чистота в домі, квартирі, офісі – запорука затишку, комфорту, продуктивної роботи. Як би ми не старалися бути акуратними, з часом, оббивка м’яких меблів затирається, покривається плямами, втрачає зовнішню привабливість. Чи може чистка меблів виправити ситуацію і як?

Впоратися з невеликими забрудненнями можна спробувати власними силами, використовуючи звичні миючі та чистячі засоби. Але можна зіткнутися зі складністю вибору хімії, адже плями мають різне походження і склад, а універсальні порошки не завжди покажуть бажану ефективність. До того ж неправильне поводження з агресивними речовинами може викликати травми та опіки, безповоротне псування тканин. В результаті ситуація може погіршитися, час і гроші витратяться даремно, меблі стане виглядати ще гірше ніж до чистки.

Якщо немає впевненості в тому, що вийде усунути забруднення, або немає часу на ретельну чистку – варто задуматися про послугу з клінінгу. З кожним роком в нашій країні зростає попит на такі послуги. Компанії, що надають їх, використовують професійні засоби для хімчистки м’яких меблів і спеціалізоване обладнання – інструменти, за допомогою яких можна отримати результат що вражає. Хімчистка килимів та м’яких меблів у них виходить ефективніше, безпечніше, швидше та легше ніж у власника меблів, який вперше стикається з таким завданням.

Критерії вибору клінінгової компанії

Вибір організації, що займається прибиранням приміщень, може стати непростим завданням, впоратися з яким можна якщо звертати увагу на кілька важливих нюансів – дрібниць, які говорять про багато що. Крім сайту, прайсу і відгуків, важливо звернути увагу на хімію, яку використовують фахівці. Солідна фірма не приховує від потенційного клієнта препарати для хімчистки що застосовує в своїй роботі. Причому якщо це засоби відомого бренду, то на цьому факті робиться акцент.

Професійна хімія для чистки меблів

Чи правда що чистка меблів професійною хімією для хімчистки – візитна картка клінінгової компанії?

Хороша клінінгова компанія використовує тільки перевірені і безпечні препарати, засоби, які забезпечують бажаний ефект чистки. Спеціалізовані препарати відрізняються від побутових рядом характеристик:

  • мають вищу концентрацію, для роботи з якою потрібно досвід і знання властивостей очищаються виробів;
  • часто вимагають спеціального обладнання, яким не володіють звичайні домовласники;
  • вузька спеціалізація – для кожної тканини, типу забруднення застосовується окремий склад, що недоцільно в домашніх умовах;
  • усувають запахи, плями, блокують поширення бактерій і інших шкідливих для здоров’я мікроорганізмів;
  • рецептура містить спеціальні добавки – диспергатори, комплексоутворювачі, розчинники та інші компоненти.

Чистка меблів: як зовнішній вигляд, бренд і асортимент хімії впливає на вибір клієнта?

Замовляючи послугу, перш за все варто звернути увагу на устаткування, яке використовується при наданні послуг, а також на хімічні засоби, що застосовуються при збиранні та чищення. Як правило, таку інформацію можна отримати на сайті. Однак, так чи правдиві красиві фотографії, викладені на ресурсі? Реальність може виявитися зовсім інший.

Уявіть, що до вас приїхала бригада з усіма робочими інструментами, і ви бачите таку картину:

  • на миючих пилососах, екстракторах видно залишки бруду, сліди порошків та гелів;
  • асортимент хімії обмежується одним-двома флаконами, які виглядають неохайно, з патьоками і стертими етикетками;
  • на питання про склад і бренд коштів немає виразних відповідей або працівник не в курсі, з чим він працює.

Навряд чи такий клінінг викличе довіру у клієнта, з’являться сумніви в професіоналізмі фахівців.

Розглянемо зворотний варіант:

  • вся техніка акуратно зібрана, насадки, інструменти в ідеальній чистоті і порядку;
  • препарати сортовані, мають маркування, герметичне зберігання і цілісність упаковки.
  • професіонал може розповісти про всі засоби, які будуть викорисовуватися, їх вплив і ефективності.

Крім того, перед тим, як скористатися послугою, варто самостійно вивчити бренди професійної хімії, щоб розуміти, з чим працюють фахівці. Використання дешевих ноунейм говорить про те, що компанія не приділяє цьому питанню увагу, а значить, робить посередні послуги. А ось, використання таких брендів, як Wieberr, наприклад, стане клієнту знаком про те, що він дійсно вибрав стоїть команду.

Цей бренд розробляє спеціалізовані засоби для хімчистки меблів та інших покриттів, надає ефективну дію на забруднення будь-якої складності і при цьому, абсолютно безпечний для людини і тварин.

Тільки для чищення м’яких меблів існує широкий асортимент різних речовин, в залежності від завдання:

  • для попереднього змочування (пре-спреї);
  • підсилювачі миючої здатності;
  • чистячі препарати для м’яких меблів і килимів;
  • засоби для виведення плям для забруднень різного походження та складу;
  • ополіскувачі.

Професійна чистка меблів: післямова

У висновку можна додати – в отриманні якісних клінінгових послуг перш за все, зацікавлені ви, тому слід поставитися до цього питання з особливою скрупульозністю і цікавістю. Вивчіть найбільш популярні, ефективні і безпечні речовини, які пропонує сучасний ринок, зверніть увагу на те, в якому стані вони зберігаються у співробітників і наскільки вони обізнані про своє інструментарії. Разом з тим важливо розуміти, що ціна хімчистки дивана, наприклад, у солідній організації не може коштувати дешево, тому за якісний сервіс доведеться заплатити відповідно.

А компаніям хочеться дати пораду: якщо ви зацікавлені в постійних клієнтах і розширенні клієнтської бази, надавайте якісний сервіс, в який, в тому числі входить і забезпечення професійними засобами для чищення меблевих та інших поверхонь.

vasilenko: