Ink Remover: озброєний інновацією

Засіб для виведення плям Ink Remover.

Ink Remover озброєний інновацією 

 

Традиційні підходи до видалення таких плям, як плями від пасти кулькової ручки, плями від косметики, плями від фломастерів та маркерів, зводилися до кількох принципів: 

  • застосувати засіб для виведення плям на основі розчинників і змити розчинену пляму. Наприклад, Textile Paint Remover або Grease Eliminator;
  • застосувати лужний плямовивідник, наприклад, Scaria Cleaner, і чекати, коли пляма розкисне і її можна буде змити.

Так, такі підходи показали себе з гарної сторони. Так, видаляти плями цими способами можна, потрібно, так видаляти плями – дешево і ефективно. Але… 

Підбір засобів для виведення плям для чищення меблів і килимів у будь-якому технологічному процесі, в тому числі і в процесі чищення м’яких меблів, в чищенні килимових покриттів, пранні килимів, має свої нюанси. І збирати набір хімії для хімчистки м’яких меблів або килимів потрібно, в тому числі, з урахуванням можливих нюансів. 

 

Про що це я? 

А про те, що меблі бувають різні! Різними бувають оббивки і далеко не на всіх можна застосувати засіб для виведення плям на розчинниках або лужний плямовивідник. Наприклад, перед нами стоїть завдання почистити флок, ворс якого приклеєний до основи. Чи можемо ми використовувати засіб для виведення плям на основі розчинників, лужний плямовивідник? Очевидно, ні. 

Нехай з деякими застереженнями, що можемо, але через тампон або серветку, але все ж застосовувати такі засоби для виведення плям ризиковано. 

 

Не безпечний, але безпечніше 

Знизити ризик можна, якщо застосовувати засіб для виведення плям, в якому мінімальна кількість розчинників, а виведення ним плям обумовлено, головним чином, синергетичним ефектом інших компонентів. 

Так виглядає ситуація і у тому випадку, якщо ми повинні почистити вовняний килим з приклеєним ворсом. 

Так, навіть використовуючи засіб для виведення плям Ink Remover ми зобов’язані дотримуватися заходів розумної обережності: тестувати до, розумно наносити препарат на пляму, ретельно змивати. Але ризики, пов’язані з виведенням плям, можна багаторазово знизити, застосувавши правильний препарат. 

Таким чином, можна впевнено говорити, що майстер, який хоче мати у себе дійсно універсальний набір хімії для чищення меблів і килимів, обов’язково захоче бачити в такому наборі і Ink Remover. 

 

Унікальний результат: видалення кулькової ручки з шкіри 

Тим більше, у мене є і зовсім забійний аргумент, навіщо такий засіб для виведення плям потрібен в наборі для мобільної хімчистки: цей засіб для виведення плям усуває, нехай і тільки свіжі, але все ж усуває, штрихи кулькової ручки зі шкіри і шкірозамінника! 

Досвідчені майстри хімчистки м’яких меблів знають, що майже в 100% випадків навіть свіжу пляму від кулькової ручки прибрати з поверхні шкірозамінника або шкіри не виходить. Спирт або засоби для виведення плям на основі розчинників, в кращому випадку, заганяють пігмент від пасти в глибину пор поверхневого шару фарби. А в разі гіршому, пошкоджують цей самий поверхневий шар і залишають плями ще страшніші, ніж чирк кульковою ручкою!

Видалення кулькової ручки з шкірозамінника засобом для виведення плям Ink Remover

До недавнього часу порятунок був один – реставрація шкіряних меблів! 

Ink Remover зумів зламати стереотип в цьому питанні. На підставі проведених тестів можна стверджувати, що свіжі сліди кулькової ручки на шкірі і кожзамі за допомогою засобу для виведення плям Ink Remover видаляються з високою часткою ймовірності: 

  • плямам кілька годин – 95% ймовірності видалення плями;
  • плямам 1-2 дня – 75% ймовірності видалення плями;
  • плямам 3-4 дня – ймовірність видалення плями вище 50%.
  • плямам 5 днів і більше – ймовірність повного видалення плями від 30%;
  • плямам більше тижня – ймовірність видалення плями менше 30%;
  • плями, термін перебування яких на шкірі або кожзамі більше двох тижнів, як правило повністю не видаляються.

При цьому препарат досить безпечний для виробів зі шкіри та шкірозамінника! Препарат в суворих умовах польової роботи по хімчистці м’яких меблів вже використовували багато майстрів. Почитайте, що пише з приводу його застосування наш колега Валентин Пашко: 

" респект Артхіму і всьому техвідділу за Інк Ремувер сьогодні по Італії (Keoma, Cavio) працювали віскоза, жаккард, песовий гобелен, віскоза + хб- все в гуаші, фарбах, в загальному образотворчого мистецтва на оббивці-вивели все в нуль а Гам Ремувер подпахівают живичний скипидаром))) вибачте, може, за оффтоп "

Валентин Пашко

Сьогодні у вас є можливість купити Ink Remover і інші продукти ТМ Wieberr зі знижкою 15% і спробувати їх на своїх об’єктах, почистити меблі і вивести плями своїми руками, щоб зрозуміти можливості нової хімії для хімчистки!

WikiOur: