Плямовивідник для мобільної хімчистки

Регулярний догляд за килимовими, текстильними поверхнями сприяє підтримці здорової і комфортної атмосфери в будинку, квартирі, офісі та автомобілі. Скупчення пилу, різних плям від кави, соків, жиру, псують зовнішній вигляд виробів, є неприємними та можуть викликати алергію у людини.

Самостійна чистка в таких ситуаціях не допомагає усунути неприємні запахи і занадто складні або старі плями. Це пов’язано з тим що далеко не кожен володіє знаннями про правильний підбір мийного засобу, наприклад, засобу для виведення плям для хімчистки.

Кращим способом привести приміщення або салон автомобіля в порядок буде звернення до фахівців мобільного хімчистки, які знають все про специфіку плям, використовують професійні засоби для виведення плям для хімчистки, щоб ефективно і безпечно очистити будь-які поверхні.

Специфіка мобільної хімчистки

Виїзна хімчистка є послугою з чищення різних поверхонь безпосередньо на об’єкті, яку здійснює мобільна група. Це зручно не тільки приватним домовласникам, але і офісах, установах, які дбають про показність приміщень і здоров’я своїх співробітників.

Мобільна хімчистка оснащена сучасним обладнанням: екстрактором, професійними порохотягами тощо. Крім нього використовує професійні засоби для виведення плям для хімчистки, такі як плямовивідник для мобільної хімчистки. Щоб робота проводилася якісно і ефективно, під різні типи забруднення проводиться підбір відповідних засобів для виведення плям та іншої хімії для чищення м’яких меблів і килимів.

Засоби для чищення килимів

Для усунення забруднень з килимових покриттів для мобільної хімчистки використовуються різні методи. Найбільш практичні і поширені з них, це:

  • сухе механічне чищення – чистка килимів за допомогою спеціальних порохотягів, наприклад – з валкової електрощітки, яка, буквально кажучи, вибиває килим. Сюди ж можна віднести і вибивання килима іншими способами;
  • чистка з застосуванням порошкових сорбентів – дуже делікатна чистка, під час якої в килим втираються, а потім збираються за допомогою пилососа, спеціальні порошки на які налипає пил;
  • безводна хімчистка – це чистка засобами в складі яких немає води. Багато матеріалів не люблять намокання і, навіть, зволоження. Їх потрібно чистити спеціальними безводними піною або рідинами які не містять воду;
  • волога – чистка складами з малою кількістю води або таким способом при якому на одиницю площі припадає мало миючого розчину. Це чистка піною без промивки, бонет чистка і деякі інші;
  • мокра – застосовується найчастіше, підходить для усунення середнього і високого ступеня забруднень. Для роботи використовується екстракційне обладнання для видалення особливо складних плям, наприклад, від вина, соку, жувальної гумки і т.д. Дуже важливий етап – вибір відповідного засобу для виведення плям і методу обробки.

Для килимових покриттів рекомендується використовувати спеціальні чистячі засоби та плямовивідники розроблені компанією Wieberr:

Enzime Hard Clean – засіб для попереднього змочування поверхні що підлягає чищенню;

Extrakt 10 — рідкий концентрат для приготування миючого засобу. При цьому дотримується пропорція 1 до 50, що дозволяє економно витрачати екстракт. Призначений для екстракційного методу очищення, в тому числі гарячим способом;

Extrakt Powder Biosolv – порошок, з кожної ложки якого виходить 10 літрів розчину, що чистить. Його зручно перевозити в наборі для мобільного хімчистки.

Хімія для чищення м’яких меблів, для мобільної хімчистки

Технологія очищення м’яких меблів передбачає послідовність дій:

  • первинний огляд і визначення типу тканини;
  • визначення ступеня забруднень, їх походження, структура.

Після цього проводиться підбір відповідного засобу. Для м’яких меблів призначені:

  • Grease Eliminator делікатний засіб для виведення плям, який підходить для більшості матеріалів оббивки м’яких меблів і навіть одягу. Відзначено ефективністю при видаленні плям від маркерів, кулькової ручки, пластиліну, жирів, фарб.
  • Skaria Cleanerплямовивідник для мобільної хімчистки, усуває понад сто видів плям, включаючи найскладніші випадки. Універсальний засіб використовується як для локального видалення плям з поверхонь м’яких меблів, так і для попередньої обробки великих ділянок перед чищенням методом екстракції. Для обробки великих ділянок перед чищенням необхідно розбавити літр розчину в 10-20 літрах води, потім розпорошити на виріб, потерти щіткою і після застосувати екстрактор.

Засоби для чищення диванів, для мобільної хімчистки

Диван є невід’ємною частиною інтер’єру більшості будинків і квартир. Щоб підібрати підходящий засіб, важливо враховувати ряд характеристик:

  • безпека для здоров’я людини і тварин, щоб уникнути алергічних реакцій;
  • екологічність – склад кошти не повинен включати агресивні компоненти;
  • наявність сертифіката якості від виробника;
  • відсутність різкого запаху, легкий ароматичний ефект.

Фахівці мобільної хімчистки ретельно досліджують ступінь забруднення і вид тканини, щоб при обробці не пошкодити поверхню і в той же час, усунути всі наявні плями. Вибір засобів для чищення м’яких меблів досить великий, варто придивитися до спеціалізованих продуктів, призначених безпосередньо для текстилю:

Skaria cleaner – усуває плями різного походження, в тому числі потожіровие нашарування. Залежно від ступеня забруднення, розлучається у воді з співвідношенням 1:20 або 1:40. Може використовуватися для попереднього замочування;

Cleaner Powder – порошок має показник pH8, знебарвлює широкий спектр барвників біологічного походження і деякі види синтетичних плям. У список входять плями від соку, кави, вина, чаю, а також сліди від кулькової ручки і чорнила.

Де вигідно купити засоби для мобільного хімчистки. Wieberr Україна

Кожна мобільна хімчистка намагається придбати найякісніші та безпечні засоби, щоб проводити чистку безпечно і з прогнозованим якістю. Саме такі кошти і продає Wieberr.com.ua/. Інтернет магазин Wieberr.com.ua є офіційним дилером відомого турецького виробника спеціалізованих миючих засобів Wieberr, тому пропонує кращі ціни на продукцію для чищення м’яких меблів і килимів в Україні!

Співпрацюючи з Wieberr.com.ua, кожен клієнт може розраховувати на:

  • якість продукції, наявність всіх необхідних сертифікатів;
  • регулярне поповнення асортименту новинками: професійними засобами для виведення плям для хімчистки, шампунями і концентратами для чищення килимів, м’яких меблів, автомобільного детейлінгу;
  • гнучкі ціни з орієнтацією на клієнта і індивідуальний підхід до кожного покупця. Наші фахівці підберуть саме той засіб, в якому ви потребуєте;
  • технічну підтримку, консультації.

Зробити замовлення на засоби для мобільної хімчистки гуртом і в роздріб та плямовивідник для мобільної хімчистки можна на сайті wieberr.com.ua всього в кілька кліків. Для отримання додаткової інформації, скористайтеся розділом Контакти.

vasilenko: