Плямовивідник Grease Eliminator з цитрусовими терпенами для чищення меблів і килимів

Вивідник олії, фарби, клеїв Grease Eliminator, спрей

В набори миючих засобів для мобільної хімчистки м’яких меблів і килимових покриттів давно увійшла хімія на основі цитрусових терпенів, лямовивідник Grease Eliminator.

У тій або іншій кількості цитрусові терпени входять в широкий перелік хімії для чищення текстилю. Вони можуть зустрічатися в препаратах для екстракційної чистки, шампунях, але більш за все затребувані засоби для виведення – плямовивідники, що містять цитрусові терпени.

Чому засоби для чищення на основі терпенів популярні

Причин тому багато. Терпени досить ефективні, і засоби для виведення плям на їх основі використовуються для видалення плям жуйки, слідів кулькової ручки, маркерів. Різноманітні плями від фарб, косметики, клеїв – все це видаляється плямовивідниками на основі терпенів.

Як правило, засоби для виведення плям на терпенах – це складні комплексні продукти, в які входить не тільки терпен (d-limonene) або суміші терпенів, а й додаткові компоненти: певні фракції нафтових вуглеводнів, спеціальні пави і добавки.

Добавки дозволяють, з одного боку, зробити плямовивідник доступнішим, адже чистий д-лімонен, це дорогий компонент, і чим його більше в складі, тим дорожче суміш. З іншого боку, добавки дозволяють підвищити безпеку, привівши плямовивідник до балансу між чистячою здатністю і агресивністю до матеріалів. Також добавки дозволяють зробити продукт більш універсальним.

Засоби для виведення плям на основі терпенів універсальні

Зокрема, засіб для виведення плям Grease Eliminator, за рахунок додавання до складу суміші спеціальних ПАР, може використовуватися як продукт для попередньої обробки особливо забруднених ділянок м’яких меблів і килимових покриттів. Допускається його змішування з водою для обробки великих ділянок виробів.

Поєднання таких якостей, як висока чистяча здатність, широкий спектр забруднень, по відношенню до яких активний Grease Eliminator, простота і відносна безпечність роботи в порівнянні з іншими продуктами на основі розчинників, роблять цей засіб для виведення плям дійсно багатофункціональним.

Кому і навіщо потрібен засіб для виведення плям Grease Eliminator

Плямовивідник Grease Eliminator – це один з найважливіших продуктів для чищення м’яких меблів. У практиці роботи він швидко стає препаратом вибору при усуненні практично будь-якої плями, що схожа на жир, а також успішно застосовується для видалення стійких потожирових нашарувань. В останньому випадку він ефективно замінює або доповнює лужні продукти там, де це потрібно.

Плямовивідник Grease Eliminator – це засіб першої допомоги для детейлінгу при хімчистці салонів авто. Він відмінно підходить для усунення щільної потожирової засаленості на більшій частині нефарбованих поверхонь, при цьому бруд буквально стікає, швидко змиваючись під краплями цього засобу для виведення плям. Він відмінно показав себе при чищенні ременів безпеки, видаляючи ті забруднення, з якими не справлялися інші миючі засоби для текстилю та засоби для виведення плям.

Плямовивідник Grease Eliminator знайде своє місце і в інших виробничих циклах, пов’язаних з обслуговуванням текстилю: в пранні та чищенні килимів, увійшовши в набір хімії для килимового цеху і пральні в засоби для виведення плям для прання, в традиційній хімчистці одягу як препарат для попереднього видалення плям.

Цей універсальний засіб для виведення плям вже отримав позитивну оцінку майстрів мобільної хімчистки, і ви можете стати одним з тих, хто спробує його першим в Україні.

Спробуй новий засіб для виведення плям зараз зі знижкою

Заповнивши Анкету покупця продукції ТМ Wieberr в Україні, ви можете отримати знижку в розмірі 15% на покупку плямовивідника на основі терпенів Grease Eliminator та інших продуктів торгової марки протягом трьох днів після перевірки анкети!

Поспішай і купи, поки діє акція!

argumentcleaning: