Купити шампунь для килимів: шампуні Wieberr

Купити шампунь для килимів можна у інтернет-магазині wieberr.com.ua

Якщо вам потрібно купити шампунь для килимів, розгляньте нашу пропозицію!

В асортименті торгової марки Wieberr в Україні на сьогодні є три шампуні для килимів, призначених для прання килимів з рясним промиванням водою. Ці шампуні для килимів оптимізовані для застосування в килимових цехах з пранням на автоматичній лінії, прання роторними машинами, з подальшим полосканням і віджимом в центрифузі.

Обмежено допустимо застосування шампунів для килимів Wieberr для прання килимів без віджимної центрифуги у випадках достатньої стійкості килимів до тривалого намокання, тривалого висушування після прання і в випадках, коли можливо забезпечити достатньо швидке висушування килимів після прання.

Шампуні для килимів, пропоновані торговельною маркою Wieberr в Україні, це шампуні саме для прання. Вони володіють високими миючими якостями, проте технологія застосування має на увазі наскрізне намокання килима при пранні і рясну промивку килима після прання.

Купити шампунь для килимів можна у інтернет-магазині wieberr.com.ua

Який шампунь для чистки килимів купити

Шампунь для килимів Extra – найбільш економічний шампунь. Він розбавляється з водою в співвідношенні 100-200 мл/10 л води, розчин наливається на попередньо змочений килим і ретельно втирається в ворс. Середня витрата розчину шампуню (не концентрату, а вже розведеного) для прання 1 квадратного метра килима – 1 літр. Втертий в ворс килима шампунь необхідно ретельно змити великою кількістю води. Рецептура шампуню для прання килимів Extra дозволяє прати синтетичні фабричні килими із середнім ступенем забрудненості з мінімальними витратами на хімію.

Шампунь для килимів Platinium – найбільш делікатний шампунь з лінійки Wieberr, у будь-якому разі на момент написання цієї статті. Він призначений для прання делікатних килимів ручної роботи, килимів з забарвленням низької стійкості, шовкових килимів. Дозування і загальна технологія застосування шампуню для прання килимів Platinium в цілому схожа з технологією застосування шампуню для прання килимів Extra. Однак є деякі особливості килимів, для яких купують шампунь Platinium.

По-перше, килими, які підлягають пранню шампунем для килимів Platinuium, потрібно піддавати ретельному попередньому тестуванню на їх реакцію на розчин шампуню. Потрібно перевірити, змочивши розчином шампуню для килимів Platinium шматочок килима, чи не змінюється структура ворсу, не розтікається фарба. Тільки провівши попереднє тестування, можна приступати до прання килима ручної роботи.

Килими ручної роботи після прання бажано промити не чистою водою, а розчином спеціального ополіскувача Acid Cleaner, особливо, якщо шампунь для прання килимів Platinium застосовується не в цеху з віджиманням в центрифузі і наступним сушінням в сушильній камері, а в побутових умовах.

Шампунь для килимів Skaria – це шампунь для прання сильно забруднених виробів. Він більш агресивний, ніж інші шампуні, і призначений для того, щоб прати сильно брудні килими зі значною забрудненістю, множинними плямами, сильно затоптаними ділянками.

Шампунь для прання килимів Skaria не рекомендується застосовувати на вовняних, шовкових і віскозних килимах.

Шампунь для прання килимів Skaria підлягає обов’язковій нейтралізації за допомогою розчину спеціального ополіскувача Acid Cleaner, а виріб підлягає додатковому полосканню чистою водою після нейтралізації лужного залишку від шампуню.

Як і де купити шампунь для чистки килимів

Купити шампунь для килимів можна декількома способами:

  • у дилерів Wieberr в Україні, а також на нашому сайті wieberr.com.ua в розділі «Продукція»;
  • через систему замовлення на сайті або зателефонувавши менеджеру з продажу по т. 0674003366;
  • самовивіз у нашому магазині Helpix-Центр в місті Хмельницький, на проспекті Миру 107/1.

Тут же ви зможете отримати повну консультацію щодо застосування шампунів для прання килимів, відвідати навчальний клас і спробувати нашу найсмачнішу каву!

argumentcleaning: